Ден след празненствата за спечелената титла в Реал (Мадрид) се завръщат

...
Ден след празненствата за спечелената титла в Реал (Мадрид) се завръщат
Коментари Харесай

Анчелоти разкри най-трудния момент за Реал през кампанията

Ден след празненствата за извоюваната купа в Реал (Мадрид) се завръщат към естественото всекидневие, защото във вторник вечер следва турнирен мач против Алавес. " Белия балет " към момента има едвам една загуба от 35 дуела в Ла Лига, против Атлетико (Мадрид) с 1:3, през септември. Точно нея наставникът Карло Анчелоти уточни за най-трудния миг по време на акцията.

" В тази среща осъзнахме, че нещо би трябвало да променим - главно в отбрана ", разясни наставникът.

Всички на " Бернабеу " обаче към този момент мислят главно за финала в Шампионската лига, който е на 1 юни против Борусия (Дортмунд) в Лондон. Анчелоти изясни, че след дуела с Алавес ще даде 3 дни отмора на играчите си.

Логично публицистите още веднъж попитаха италианеца за това кой ще бъде вратар във финала на " Уембли ". Като титуляр през сезона се наложи Андрий Лунин, само че титулярът Тибо Куртоа вече е възобновен и даже записа няколко срещи.

" Лунин прави съвършен сезон и имам това поради, само че пък Курта е най-хубавият пазач в света и си върна формата. Кой ще пази отсега нататък в оставащите мачове? Мислим върху това, тъй като ни се желае и Кепа да получи късмет ", обясни Карлето.

" В оставащите ни три мача от Ла Лига е належащо да поддържаме ритъма на всички футболисти. Утре ще играят тези, които против Гранада преди дни почиваха. Едер Милитао напредва, само че нямаше да играе във финала на ШЛ, в случай че той беше на следващия ден. Да се надяваме да е в топ форма до 1 юни.

За нас не е значимо Джуд Белингам да приключи като голмайстор на шампионата. Истината е, че той към този момент си свърши работата с този необикновен сезон и няма какво повече да желаеме от него. Това е първата му година при нас и никой не е очаквал това, което той стори.

Останах сюрпризиран и от някои футболисти, които преди не познавах. Фран Гарсия стартира доста мощно сезона. Бих отличил още Браим Диас и Хоселу. Мисля, че те биха помогнали още, в случай че получаваха повече игрови минути. Дани Себайос не получи възможностите, които заслужаваше. Арда Гюлер също би могъл да изкара повече време на терена. Изобщо целият тим ме изненада ", довърши Анчелоти.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР